Aistarg

Julia Mikhailova

Julia Mikhailova

Toimitusjohtaja

Intohimomme on tehdä ainutlaatuisia ja laadukkaita asuja. Olen aina rakastanut käsitöitä ja ompelin paljon aikoinaan vaatteita harrastuksena. Ompeleminen innosti minua niin paljon, että lähdin opiskelemaan ompelijaksi. Tyttäreni alkoi harrastamaan joukkuevoimistelua kahdeksan vuoden iässä. Kävin katsomassa harjoituksia, esiintymisiä ja kisoja. Joukkuevoimistelussa urheilijoiden liikekieli ja yhteen sulava harmooninen kokonaisuus musiikin kanssa sekä esiintyjistä huokuva energia ja loisto inspiroivat minua kokeilemaan kilpailuasun tekemistä. Halusin omalle tyttärelleni kauniin, laadukkaan ja kestävän esiintymispuvun. Ommeltuani puvun näytin sen tyttäreni joukkueen valmentajille, ja he halusivat tilata koko joukkueelle samanlaiset puvut. Tästä alkoi Gratsian tarina. Perustin yrityksen 2013 ja aloin tehdä joukkueille pukuja.
Natalia Komar

Natalia Komar

Suunnittelija

Katselin lapsena lumoutuneena kun äitini piirsi ja maalasi erilaisia muistoesineitä sekä taidetöitä. Haaveilin osaavani piirtää ja maalta kuten äitini. Saatoin istua tuntikausia hänen lähellään vain seuraten kuinka hän vangitsi pieniä yksityiskohtia maalauksellaan, ja niiden sekä vaatteiden maailma teki minuun suuren vaikutuksen. Aloin jo lapsena suunnitella ja valmistaa itse vaatteita nukeille. Aloin haaveilla vaatesuunnittelijan ammatista. Tieni kulki ensin kuvaamataidonopettajan opintoihin. Valmistumisen jälkeen unelmoin edelleen vaatesuunnittelusta. Siirryin opiskelemaan yliopistoon sisustussuunnittelua, josta olen nyt erikoistumassa vaatesuunnittelijaksi. Työskentelin Venäjällä suunnittelijana seitsemän vuotta ja vuonna 2015 muutin Suomeen suunnittelijaksi Gratsiaan. Rakastan työtäni. Inspiroidun jokaisen esiintyjän esityksestä ja suunnittelen, maalaan sekä valmistan hänelle ainutlaatuisen esiintymisasun juuri hänen teemaansa sopivaksi.
Aleksandra Mihailova

Aleksandra Gukkina

Sidosryhmävastaava

Laajan ja vahvan voimistelu taustan vuoksi Aleksandra tietää, mitä asiakas tarvitsee. Hänen voimistelijan, valmentajan ja tuomarin kokemus ja näkemys täydentää pukujen suunnittelu prosessia. Aleksandra hoitaa laadukkaasti ja ystävällisesti asiakaspalvelua ja auttaa asiakkaita asiassa kuin asiassa!

Gratsian / Aistargin Arvot

Suomalainen korkea laatu

Yksilöllinen lähestyminen jokaiseen asiakkaaseen

Ainutlaatuinen ja amattitaitoinen suunnittelu

Erilaiset ja innovatiiviset valmistustekniikat