Juhlamekkojen Tilausprosessi

Kuinka tilaat meiltä juhlamekon?

Palvelemme sinua yksilöllisten, mittatilaustyönä tehtyjen juhlamekkojen tilauksissa. Voit myös valita valmiista malleistamme sinulle soveltuvan vaihtoehdon. Löydät tästä ohjeet tilaamisesta ja koristelusta.

Täytä tilauslomake

Täytä tilauslomakkeemme vastaamalla siinä oleviin kysymyksiin.

Kerro toiveet

Käytä katalogiamme inspiraation lähteenä ja kerro toiveet juhlamekon mallista, väreistä sekä kankaista. Voit myös valita katalogistamme haluamasi juhlamekon, jonka voimme valmistaa mittatilauksena.

Budjetti

Kerro meille juhlamekon budjetti, jotta voimme toteuttaa mekon sen rajoissa. Juhlamekko voidaan toteuttaa tilaajan toivomissa väreissä.

Kankaiden mallikappaleet

Lähetämme kankaiden mallikappaleet postitse tai voit halutessasi tulla katsomaan ne meille ateljeehen. Varmistamme tällä kankaiden sävyjen soveltuvuuden vastaamaan toiveitasi.

Juhlamekon luonnokset

Suunnittelun pohjalta teemme juhlamekosta luonnokset. Suunnittelemme 3-4 piirrosmallia ja laskemme kustannukset juhlamekoille. Luonnokset ja hinnat lähetämme sähköpostilla hyväksyttäväksi.

Kommentit luonnoksiin

Lähetä hyväksyntä tai kommentit luonnoksiin. Tarvittaessa teemme muutokset piirroksiin kommenttien perusteella. Luonnoksen hyväksynnän jälkeen tarvitsemme tiedot juhlamekon koosta.

Juhlamekon mitat

Juhlamekon mitat otetaan ateljeessamme, jos pääset käymään meillä. Muussa tapauksessa voidaan tilata henkilökohtaisten mittojen mukaan. Lähetämme mittojen otto-ohjeet sähköpostilla.

Tilausvahvistus

Hyväksyttyäsi luonnoksen ja juhlamekon hinta-arvion lähetämme sinulle kirjallisen tilausvahvistuksen. Tilausvahvistuksesta löytyy juhlamekon tarkka valmistuspäivämäärä.

Juhlamekon sovitus

Juhlamekon sovitukseen suosittelemme, että tulet ateljeehemme paikan päälle. Mikäli tämä ei onnistu, sovimme sovituksesta erikseen tapauskohtaisesti.

Toimituksen aikataulu

Sovimme toimituksen aikataulusta sekä toiveista, ja lähetämme kirjallisen tilausvahvistuksen toimitusaikatauluineen.

Kirjallinen vahvistus

Lähetä meille kirjallinen vahvistus tilausvahvistukseen hyväksynnästä sähköpostilla.

Valmis juhlamekko

Valmiin juhlamekon toimitamme postitse tai voit noutaa sen ateljeestamme.

Viimeistele ainutlaatuinen juhlamekko koristelulla

Tilauksen yhteydessä voidaan sopia juhlamekon koristelusta. Koristelu antaa mekolle upean loppusilauksen korostaen juuri oikeita kohtia. Käytämme koristelussa erilaisia tekniikoita ja materiaaleja kuten maalausta, pitsikankaita, erilaisia koristenauhoja ja liimaamalla strasseja, paljetteja ja puolihelmiä.

Teemme tarvittaessa juhlamekon koristelusta ehdotuksen.

Juhlamekkojen laskutus

Juhlamekon hinnan hyväksymisen jälkeen laskutamme ennakkomaksun toteutuksesta. Ennakkomaksu on 30 % hinnasta, maksuehdot 7 vuorokautta. Loppuosa laskutetaan juhlamekon valmistumisen jälkeen, maksuehdot 14 vuorokautta. Ennakkomaksulla katetaan piirrosmalli ja juhlamekkoon käytetyt materiaalit. Tilaustöissä ennakkomaksua ei palauteta, kaupanpurkutilanteessa yksilöllisen suunnittelun ja valmistuksen sekä materiaaliostojen takia.

Anna meidän toteuttaa unelmiesi juhlamekko

Palvelemme kaikissa juhlamekkoihin liittyvissä kysymyksissä. Halutessasi voit tulla käymään ateljeessamme ja kertomaan millaisen juhlamekon haluat.