Loading...

Luistelupuku Alora

562,00 

Luistelupuku on valmistettu Suomessa yksittäiskappaleena koossa XS-S. Kankaat ja materiaalit ovat italialaiset.

1 varastossa

Loading...

Kuvaus

Luistelupuku Alora on koossa XS-S

Luistelupuku on maalattu lähes kokonaan! Alora-kilpailupuvussa on maalattu helma, hihat sekä etu- ja takaosa. Maalauksessa on hyödynnetty jopa 4–5 erilaista sävyä. Vaaleanturkoosille pohjalle on maalattu tummemmalla sinisellä, violetilla, eri turkoosin sävyillä ja valkoisella. Valkoinen maalaus tuo kisapukuun raikkautta ja erilaisuutta. Luistelupuvussa on erinomainen sävyvalikoima.

Upean maalauksen lisäksi kilpailupuvussa on kaunis etuosan applikointi. Etuosassa on kaksi isoa kukka-applikointia, joiden päälle on maalattu kukkakuvio.

Luistelupuvun selkäosassa on avoimet ristikot, jotka ovat noin 2 cm paksuisia. Ristikot keventävät ja tuovat mielenkiintoa luistelupukuun.

Kilpailupuvussa on käytetty Crystal AB, Rose Opal, Neon Violet ja Crystal -strasseja. Strassauksella on luotu selkäosan ristikkoon liukuväriä. Edessä strasseilla on luotu korumaista efektiä.

Kilpailupuvussa on noin 1500 kpl strasseja (Aistarg Light-paketti). Kisapuvussa on käytetty korkeatasoisia italialaisia kankaita ja materiaaleja.

Kisapuvussa on käytetty korkeatasoisia italialaisia kankaita ja materiaaleja. Kyseinen kilpailupuku on yksittäiskappale, joka on valmistettu Suomessa Aistargin ateljeessa. Luistelupuvun suunnittelijana toimi Natalia Komar. Luistelupuku on valmistettu Suomessa. Kilpailupuku on yksitäiskappaleena.

Luistelupuvun tarkemmat koot:
Kisapuvun nimi Alora, koko XS-S
Rinnanympäryys: 80-82
Vyötärönympäryys: 66-72
Lantionympäryys: 85-89
Kädenpituus: 58
Haarukka:135-140