Loading...

Luistelupuku Gratsia

637,00 

Luistelupuku on valmistettu Suomessa yksittäiskappaleena, koossa S-M. Kankaat ja materiaalit ovat italialaisia.

1 varastossa

Loading...

Kuvaus

Luistelupuku Gratsia on koossa S-M

Luistelupuku Gratsia on yli 3000 Premium-laatuista strassia (räätälöity Aistarg Premium -paketti). Näin kisapuku loistaa ja kimaltaa kauniisti! Strasseina kisapuvussa on käytetty pääsääntöisesti erikokoisia Crystal AB -strasseja ja kultaisia Topaz AB -strasseja. Kultaiset Topaz AB -strassit täydentävät kauniisti kilpailupuvun kaunista pohjasävyä.

Kilpailupuvussa on käytetty kaunista Beige Rose -sävyä, jota koristaa violetti maalaus. Maalaus on toteutettu ruiskumaalauksena ja liukuvärimaisesti. Maalausta löytyy niin etuosasta, kyljestä kuin helmasta.

Helma on kaksikerroksinen ja moniulotteinen. Kerroksissa on kulmia, jotka luovat kokonaisuuteen mielenkiintoa. Lisäksi kyljessä helma on kauniisti rypytetty. Helmassa on käytetty mielenkiintoisia tekniikoita, kun osa helman kerroksista on ainoastaan puolikkaita.

Kisapuvun hihoissa on sormilenkit. Sormilenkin avulla hiha pysyy paikoillaan eikä liiku luistelun aikana. Sormilenkin kanssa pystyy käyttämään myös hanskoja.

Kilpailupuku on kyljestä rypytetty ja koristeltu suurella määrällä strasseja. Kilpailupuvussa on noin 3000 kpl strasseja (räätälöityAistarg Premium-paketti). Kisapuvussa on käytetty korkeatasoisia italialaisia kankaita ja materiaaleja.

Kisapuvussa on käytetty korkeatasoisia italialaisia kankaita ja materiaaleja. Kyseinen kilpailupuku on yksittäiskappale, joka on valmistettu Suomessa Aistargin ateljeessa. Luistelupuvun suunnittelijana toimi Natalia Komar. Luistelupuku on valmistettu Suomessa. Kilpailupuku on yksitäiskappaleena.

Kilpailupuvun sävyt voivat hieman erota todellisesta.

luistelupuvun tarkemmat mitat:
Kisapuku Gratsia, koko S
Rinnanympäryys: 84-86
Vyötärönympäryys: 70-76
Lantionympäryys: 92-96
Kädenpituus: 61
Haarukka:150-158