Loading...

Luistelupuku Stiina

209,00 

Luistelupuku Stiina on koossa M-L. Kilpailupuku on valmistettu yksittäiskappaleena Suomessa huippulaatuisista italialaisista materiaaleista.

1 varastossa

Loading...

Kuvaus

Luistelupuku Stiina on koossa M-L.

Yksinkertaisen kaunis luistelupuku Stiina on sinisen värinen. YPuvussa on mielenkiintoiset etu- ja takaosan leikkaukset, jotka ovat v-linjaiset avaukset. Avauksissa on käytössä ihonväristä verkkokangasta, joka sulautuu kauniisti ihonsävyyn. Edessä v-linjainen leikkaus täydentää kaunista yksinkertaisuutta. Selkäosassa on syvä V-linjainen leikkaus.

Kilpailupuvussa on yksikerroksinen epäsymmetrinen helma, jossa sivussa kulma. Helma on toteutettu kevytlycrasta, joka sopii kauniisti lycra-kankaaseen. Hihoissa on käytetty verkkokangasta.

Kilpailupuvussa on käytetty Crystal AB- ja Capri Blue-strasseja. Strasseja on yhteensä noin 750 kappaletta (räätälöity Aistarg Light -paketti).

Kisapuvussa on käytetty korkeatasoisia italialaisia kankaita ja materiaaleja. Kyseinen kilpailupuku on yksittäiskappale, joka on valmistettu Suomessa Aistargin ateljeessa. Luistelupuvun suunnittelijana toimi Natalia Komar. Luistelupuku on valmistettu Suomessa. Kilpailupuku on yksitäiskappaleena.

Kilpailupuvun sävyt voivat hieman erota todellisesta.

Luistelupuvun tarkemmat mitat:
Kisapuku nimi Stiina, koko M
Rinnanympäryys: 94-98
Vyötärönympäryys: 74-80
Lantionympäryys:98-102
Kädenpituus: 62
Haarukka: 154-162