Loading...

Luistelupuku Laverna

467,00 

Kilpailupuku Laverna on symmetrinen ja vahva kokonaisuus. Luistelupuku on valmistettu yksittäiskappaleena Suomessa korkealaatuisista italialaisista materiaaleista.

1 varastossa

Loading...

Kuvaus

LUISTELUPUKU / KILPAILUPUKU LAVERNA

Luistelupuku Laverna on 150–160 cm kokoinen. Kilpailupuvussa on noin 1450 kappaletta strasseja (Aistarg Plus -paketti), jotka loistavat kauniisti. Luistelupuku on valmistettu yksittäiskappaleena.

Kilpailupuvussa on kauniin epäsymmetrinen helma, jossa on yksi kerros. Epäsymmetrinen kulma luo helmaan erilaisuutta. Helmassa on monimutkainen kolmevärinen liukuväri.

Kisapuvun etu- ja takaosassa on geometrisia yksityiskohtia, jotka tuovat kisapukuun vahvuutta. Lisäksi bodyssa on maalausta, joka luo pukuun varjoja. Kilpailupuvun hihat ovat kevyestä kankaasta toteutetut hieman rypytetyt, eloisat ja liikkuvat hihat.

Kisapuvussa on käytetty korkeatasoisia italialaisia kankaita ja materiaaleja. Kyseinen kilpailupuku on yksittäiskappale, joka on valmistettu Suomessa Aistargin ateljeessa. Luistelupuvun suunnittelijana toimi Natalia Komar. Luistelupuku on valmistettu Suomessa. Kilpailupuku on yksitäiskappaleena.

Kilpailupuvun sävyt voivat hieman erota todellisesta.

Luistelupuvun tarkemmat koot:
Kisapuku Laverna, koko 150-160
Rinnanympäryys: 68-72
Vyötärönympäryys: 58-62
Lantionympäryys: 74-78
Kädenpituus: lyhyt
Haarukka:122-126