Loading...

Luistelupuku Darina

260,40 

Luistelupuku Darina on räikeä, ainutlaatuinen kilpailupuku, joka on toteutettu Suomessa laadukkaista italialaisista materiaaleista. Puku on koossa 130-140cm.

1 varastossa

Loading...

Kuvaus

Luistelupuku Darina on koossa 130-140cm

Luistelupuku Darina on räikeä, raikas ja värikäs. Puku soveltuu erinomaisesti lasten luisteluun. Erottuva väri tekee puvusta ainutlaatuisen ja upean! Kirkkaat värit korostuvat erityisellä tavalla jäältä.

Luistelupuku Darinan malli soveltuu erinomaisesti pienen luistelijan käyttöön. Hihoissa, selässä ja etuosan dekolteella on käytetty maltillisesti ihonväristä verkkokangasta. Kilpailupuvussa on korkea kaulus ja takana nappikiinnitys. Kiinnitys tekee kilpailupuvun pukemisesta helppoa ja vaivatonta. Napit soveltuvat urheilusuoritukseen.

Kilpailupuvun helma on kaksikerroksinen. Ensimmäinen kerros on oranssi ja toinen pinkki. Materiaali on verkkokangasta. Helma on kaavoitettu hieman runsaaksi, jolloin materiaali ja kaavoitus antavat helmalle eloa. Pyörimisen aikana helma tulee liikkumaan ja elämään.

Kisapuvun kruunaavat 3D-yksityiskohdat ja applikoinnit, jotka ovat perhosen muotoiset. Perhoset tekevät puvusta suloisen ja ainutlaatuisen.

Luistelupuvun koristelussa on käytetty Crystal AB, Pink Neon ja Orange Neon strasseja. Strasseja puvussa on noin 750 (räätälöity Aistarg Light -paketti).

Kisapuvussa on käytetty korkeatasoisia italialaisia kankaita ja materiaaleja. Kyseinen kilpailupuku on yksittäiskappale, joka on valmistettu Suomessa Aistargin ateljeessa. Luistelupuvun suunnittelijana toimi Natalia Komar. Luistelupuku on valmistettu Suomessa. Kilpailupuku on yksitäiskappaleena.

Kilpailupuvun sävyt voivat hieman erota todellisesta.

Kisapuvun tarkemmat koot:
Luistelupuvun Darinan koko 130-140
Rinnanympäryys: 62-65
Vyötärönympäryys: 54-58
Lantionympäryys: 67-70
Kädenpituus: 51
Haarukka:115-120