Loading...

Luistelupuku Amira

299,00 

Luistelupuku Amira on koossa L-XL. Elegantti aikuisten luisteluun soveltuva esiintymisasu on toteutettu laadukkaista materiaaleista Suomessa.

1 varastossa

Loading...

Kuvaus

Luistelupuku Amira on koossa L-XL

Elegantti musta luistelumekko Amira sopii erityisesti aikuisten luisteluun! Kilpailupuvussa on valittu elegantti leikkaus kisapuvun etuosaan sekä sulavasti jatkuva takaosan leikkaus. Dekolteella ja selkäosassa on käytössä ihonvärinen verkkokangas.

Esiintymispuvussa on kaksikerroksinen epäsymmetrinen sifonkihelma, joka on äärimmäisen kevyt ja elää kauniisti liikkeessä. Hihat on toteutettu hieman läpikuultavasta verkosta toteutettu, joka keventää kokonaisuutta erinomaisesti. Hihojen alareunassa on sormilenkit, jotka tekevät hihojen istuvuudesta mukavat ja antavat käsille visuaalisesti pituutta sekä käsien koreografialle vauhtia ja kauneutta. Sormilenkin avulla hiha pysyy paikoillaan eikä liiku luistelun aikana. Sormilenkin kanssa pystyy käyttämään myös hanskoja

Koristelussa luistelupuvussa on käytetty noin 1500 strassia/puolihelmeä (räätälöity Aistarg-plus -paketti). Strasseista kilpailupuvussa on käytössä Jet hematite ja Crystal strasseja sekä puolihelmiä. Laadukkaat strassit antavat kilpailupuvulle paljon loistetta ja tekevät kilpailupuvusta entistä mielenkiintoisemman.

Kisapuvussa on käytetty korkeatasoisia italialaisia kankaita ja materiaaleja. Kyseinen kilpailupuku on yksittäiskappale, joka on valmistettu Suomessa Aistargin ateljeessa. Luistelupuvun suunnittelijana toimi Natalia Komar. Luistelupuku on valmistettu Suomessa.

Kilpailupuvun sävyt voivat hieman erota todellisesta.

Kilpailupuvun tarkemmat koot:
Luistelupuku Amira
Koko: L-XL
Rinnanympärys: 96-100 cm
Vyötärönympärys: 84-90 cm
Lantionympärys: 104-110 cm
Käden pituus: 62 cm
Haarukka: 160-168 cm