Loading...

Luistelupuku Daisy

327,00 

Elegantti puku Daisy on koossa XS-S. Puku on toteutettu yksittäiskappaleena Suomessa korkealaatuisista italialaisista kankaista.

1 varastossa

Loading...

Kuvaus

Luistelupuku Daisy on koossa XS-S

Elegantti teemallinen kisapuku Daisy on upean yksityiskohtainen. Mielenkiintoinen kokonaisuus pitää sisällään erilaisia yksityiskohtia.

Kisapuvun malli on hieman symmetrinen sekä leikkauksiltaan että strassaukseltaan. Vyötärön leikkaus imartelee kauniisti luistelijaa, ja etuosan syvä V-linja tekee puvusta mielenkiintoisen.

Hihoissa on yksityiskohtia, jotka ulottuvat kyynärpään yli ja luovat pitkien hanskojen efektin. Hihojen alaosa on koristeltu vahvasti ja kauniisti. Sormilenkin avulla hiha pysyy paikoillaan eikä liiku luistelun aikana. Sormilenkin kanssa pystyy käyttämään myös hanskoja.

Helma on moniosainen hapsuhelma. Muodoltaan helmassa on kaksi kulmaa edessä ja takana. Lisäksi helman yläosassa on hopeat hapsut, jotka lähtevät isosta Crystal AB -strassista.

Kilpailupuvussa on käytetty runsaasti koristeita, jotta puvun koristeellisuus tulisi esille. Puvussa on noin 2000 kappaletta strasseja (räätälöity Aistarg Plus -paketti). Puvussa on erikokoisia Crystal AB- ja Montana-strasseja. Lisäksi puvussa on paljon puolikkaita helmiä!

Kisapuvussa on käytetty korkeatasoisia italialaisia kankaita ja materiaaleja. Kyseinen kilpailupuku on yksittäiskappale, joka on valmistettu Suomessa Aistargin ateljeessa. Luistelupuvun suunnittelijana toimi Natalia Komar. Luistelupuku on valmistettu Suomessa. Kilpailupuku on yksitäiskappaleena.

Kilpailupuvun sävyt voivat hieman erota todellisesta.

Luistelupuvun tarkemmat mitat:
Kisapuku Daisy, koko XS-S
Rinnanympäryys: 79-81
Vyötärönympäryys: 65-71
Lantionympäryys: 84-88
Kädenpituus: 57
Haarukka: 139-144