Mittatilaus kisapuvun toteuttaminen Aistargilla

Mittatilaus kisapuvun toteuttaminen Aistargilla

Mittatilaus kisapuvun toteuttaminen Aistargilla sujuu helposti. Mittatilatun kilpailupuvun etuna on, että olet itse iso osa oman kisapuvun design:eä! Pääset toteuttamaan itseäsi ja valmis kilpailupuku korostaa sinun ainutlaatuisuutta esiintymis- ja kilpailutilanteessa. Haluamme auttaa sinua tällä matkalla ja varmistaa täydellinen lopputulos eli luoda täydellinen design ja laadukas esiintymisasu!

Asiantuntijamme auttavat kilpailupuvun tilausprosessissa

Aistargin ateljeessa laadun varmistavat korkeakoulutettu vaatesuunnittelija Natalia sekä meidän ompelun ammattilaiset Julia ja Svetlana. Asiatuntijamme kymmenen vuoden kokemuksella ottavat kaikki toiveesi huomioon. Meille on kaikista tärkeintä, että koko prosessi sujuu vaivattomasti ja helposti, että pääset osallistumaan jokaiseen prosessin vaiheeseen. Olemme tehneet kaikkemme, jotta puvun tilaaminen meiltä olisi helppoa ja innostavaa. Tässä blogissa haluamme vaiheittain kertoa, kuinka voit tehdä yksilöllisen tilauksen meiltä ja mitä kannattaa ottaa huomioon, jokaisessa vaiheessa.

Tee tilaus! Lähettämällä viesti tai täyttämällä tilauslomake

Lähetä meille viesti sähköpostitse osoitteeseen aistarg.info@gmail.com tai täytä tilauslomake verkkosivustollamme https://www.aistarg.fi/tilaus/. Viestissä tai lomakkeessa voit kertoa meille:

  • Minkä lajin kilpailuun tai esiintymiseen tilaat puvun.
  • Milloin tarvitset kisapuvun?
  • Minkälaisen budjetin kisapukuun olet ajatellut?
  • Voit myös hieman kertoa ajatuksesta puvun tyylistä (puvun väri, kankaat, musiikki, ohjelman teema), mutta näitä voimme käydä myös yhdessä läpi!

Vastaamme viestiisi mahdollisimman pian yleensä heti seuraavana arkipäivänä, vahvistamme puvun valmistusajat ja sovimme kanssasi, miten voisimme jatkaa projektia!

Suunnittelupalaveri

Tapaaminen Aistargin ateljeella, etäpalaveri tai sähköpostiviesti – voimme joustavasti erilaisilla tavoilla käydä läpi kisapuvun yksityiskohtia. Tärkeintä on, että kerrot meille haluamasi yksityiskohdat, jotta onnistutaan yhdessä luomaan sinun näköinen kilpailupuku! Sovitaan yhdessä, mikä on sinulle paras tapa kommunikoida.

Käymme yleensä läpi kisapuvun yksityiskohdat, valitsemme kankaat, koristeet ja materiaalit ja sovitaan tarkka budjetti kisapuvulle.

P.S. Jos olet toisesta kaupungista eikä sinulla ole mahdollisuutta käydä ateljeessa, lähetämme kangasnäytteet sinulle postitse! Näin varmistetaan yhdessä täydellinen kokonaisuus, huolimatta etäisyydestä. Täydellisen lopputuloksen on mahdollista saavuttaa täysin etätilauksella!

Luonnokset ja piirrosmallit

Luonnokset ja piirrosmallit – suunnittelijamme luovat 1-3 luonnosta toiveidesi mukaisesti ja lähetämme ne sinulle sähköpostitse hyväksyttäväksi. Samanaikaisesti luonnosten kanssa lähetämme sinulle tarkan hinnoittelun puvun kustannuksista. Voit kommentoida luonnoksia, suunnittelija ottaa huomioon toiveesi ja tekee tarvittavat muutokset lopullista luonnosta varten! Kisapuvun tulee näyttää piirrettynä täydelliseltä. Näin saavutetaan myös valmiista tuotteesta täydellinen lopputulos. Muokkauksia saa ja pitää esittää!

Piirrosmalli ja budjetti sinun tulee hyväksyä sähköpostitse! Tämän jälkeen olemme valmiita aloittamaan valmistus prosessin.

Mittojen-otto

Mittauksen kautta aloitamme puvun valmistuksen. Tätä varten otamme sinusta mitat ateljeessamme. Tai jos olet toisesta kaupungista, lähetämme sinulle sähköpostitse yksityiskohtaiset selkeät ohjeet mittojen ottamiseen ja taulukon, johon kirjaat mitat. Olemme mittauksessa sinun tukenasi, mikäli tarvitset apua aina voi laittaa viestiä.

Ensimmäinen sovitus

Ensimmäinen sovitus tehdään istuvuuden tarkistamiseksi. Tässä vaiheessa puku ei ole vielä valmis kokonaan, jotta voimme varmistaa täydellisen istuvuuden. Erityisesti istuvuudeltaan vaikeammat kisapuvut olisi hyvä sovittaa hieman keskeneräisinä. Kutsumme sinut aina mielellään sovittamaan kisapuvun ateljeehen, mutta jos olet toisesta kaupungista tai maasta etkä pääse paikanpäälle, lähetämme sinulle puvun postitse, mahdollisesti jo täysin valmiina. Jos puku tarvitsee korjauksia, sinun tulee lähettää meille muokkaus toiveet ja ottaa meille valokuvia tai videoita korjattavista asioista. Sen jälkeen lähetät puvun takaisin postitse korjattavaksi. Istuvuus viimeistelyt on luonnollinen ja tärkeä osa mittatilauksena tilattujen kisapukujen valmistusprosessia!

Lopullinen sovitus

Lopullisessa sovituksessa kisapuku on jo täysin valmis!

Kilpailupuvun valmistuessa

Puvun vastaanotto – maksat ja noudat puvun meiltä ateljeesta. Jos olet toisesta kaupungista, lähetämme sinulle puvun postitse.

Pyydämme sinua tilaamaan puvut etukäteen, koska yhden puvun valmistamiseen tarvitaan riittävästi aikaa, pelkästään ompelu vie 1-5 päivää riippuen työn monimutkaisuudesta. Ateljeessa kuumina sesonkeina on lähes aina jono pukujen ompeluun. Lisäksi on otettava huomioon kangastoimitusten aikataulut. Emme aina pidä varastossa kaikkia niitä kangasvaihtoehtoja, joita valitset, koska katalogit ovat meillä hyvin laajoja. Tilaukset kankaista tehdään Italiasta, Saksasta tai Englannista, ja toimitusajat voivat olla 1-2 viikkoa. Näin kuitenkin varmistetaan kisapukujen kankaiden ykkösluokan laatu!

Näiden vaiheiden mukaisesti voit helposti tilata meiltä puvun. Älä epäröi esittää kysymyksiä ja ilmaista toiveitasi. Yhdessä luomme sinulle ainutlaatuisen tyylin ja haluamme päästä toteuttamaan sitä! Yhdessä onnistumme luomaan ainutlaatuinen kokonaisuus.

Mittatilaus kisapuvun toteuttaminen