Loading...

Luistelupuku Flora

165,00 

Varasto loppu

Loading...

Kuvaus

Luistelupuku Flora erottuu kilpailupukujen joukosta ainutlaatuisuudellaan, sillä se on saatavilla vain yksittäiskappaleena. Tarjoamme sinulle uuden, edullisen ja yksilöllisen kilpailupuvun juuri sinun tarpeisiisi!

 

Kauniin yksinkertainen Flora puku tarjoaa sinulle kauniin pinkin sävyn sekä kauniin strassien loiston. Edullisesta hinnasta huolimatta puvussa on käytetty huippu-laadun kankaita. Puvun lycra-materiaali on suunniteltu kestämään kovaa käyttöä, ja helmassa sekä hihoissa on kevyitä kangasmateriaaleja. Kevyiden materiaalien joukossa käytämme joustavaa verkkoa ja kevyttä lycraa, jotka tekevät kilpailupuvusta erittäin kevyen ja ilmavan. Puvun kruunaa kaunis kukka-yksityiskohta, joka on valmistettu hohtavasta glitter-kankaasta. Kilpailupuvun strassikoristeissa käytämme Aistargin omia laadukkaita strasseja. Strasseilla on korostettu kauniisti etuosan yksityiskohdan ja helman halkion. Kilpailupuku sopii erinomaisesti lastenpuvuksi.

Voit sovittaa kilpailupukua ennen ostopäätöstä varmistaaksesi sen sopivuuden. Lisähintaan voit myös valita lisää strasseja kilpailupukuusi, mikä tekee siitä entistäkin näyttävämmän ja yksilöllisemmän.

 

Kilpailupuvun kokotiedot tulossa pian…

Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä aistarg.info@gmail.com