Loading...

Luistelupuku Aurelia

365,00 

Luistelupuku Aurelia on koossa S-M. Mustan, elegantin puvun kruunaa upean värikäs, maalauksella toteutettu helma. Puku on valmistettu yksittäiskappaleena Suomessa laadukkaista italialaisista kankaista.

1 varastossa

Loading...

Kuvaus

Luistelupuku Aurelia on kossa S-M.

Yksinkertaisen kauniin kilpailupuvun kruunaa upea helma! Luistelupuvun body-osaan on valittu elegantin kaunis, hieman kiiltävä musta lycra. Kisapuvun hihoissa on käytetty ihonväristä verkkoa, jonka päälle on maalattu mustalla liukuvärillä olkapäille, dekolteelle ja selkään.

Helma on toteutettu sateenkaari-liukuväritekniikalla. Yksinkertaisen elegantin yläosan täydentää monivärinen, sateenkaareen maalattu helma! Helma on upean sävyn lisäksi hieman epäsymmetrinen ja läpikuultava. Kevyt helma liikkuu kauniisti liikkeessä ja luistelussa.

Kilpailupuku on strassattu Jet- ja Crystal AB -strasseilla, korostaen yläosan mustaa maalausta. Strasseja kisapuvussa on noin 1500 kappaletta (räätälöity Aistarg Plus -paketti).

Sormilenkin avulla hiha pysyy paikoillaan eikä liiku luistelun aikana. Sormilenkin kanssa pystyy käyttämään myös hanskoja.

Kisapuvussa on käytetty korkeatasoisia italialaisia kankaita ja materiaaleja. Kyseinen kilpailupuku on yksittäiskappale, joka on valmistettu Suomessa Aistargin ateljeessa. Luistelupuvun suunnittelijana toimi Natalia Komar. Luistelupuku on valmistettu Suomessa. Kilpailupuku on yksitäiskappaleena.

Kilpailupuvun sävyt voivat hieman erota todellisesta.

Luistelupuvun tarkemmat koot:
Kisapuku Aurelia, koko S
Rinnanympäryys: 86-90
Vyötärönympäryys: 70-76
Lantionympäryys: 92-96
Kädenpituus: 60
Haarukka: 150-158