Yksilöllisten ja ainutlaatuisten juhlamekkojen suunnittelu ja ompelu

Juhlatilaisuus on aina ainutlaatuinen tilaisuus. Siksi haluamme tehdä sinulle upean, kauniin ja istuvan juhlamekon.  Juhlamekot voi valita katalogistamme tai tilata meiltä mittatilaustyönä. Suunnittelemme ja valmistamme juhlamekot käsityönä Suomessa. Jokaisen juhlamekon teemme yksilöllisesti kantajalleen.

Juhlamekkojen valmistuksessa käytämme erilaisia tekniikoita ja materiaaleja. Juhlamekkoja voidaan valmistaa esimerkiksi lycrasta, pitsistä, verkko- ja sifonkikankaista. Voimme suunnitella yksilöllisen ja ainutlaatuisen koristemaalauksen, applikoinnin tai koristelun toiveidesi mukaan.

Tutustumme ensin suunnitteluvaiheessa toiveisiisi. Voit tulla Ateljeehemme katsomaan mallejamme ja kertomaan millaisen juhlamekon haluat.  Teemme juhlamekosta piirrosmallit luonnoksena, jotka lähetämme sinulle katsottavaksi. Valitsemme yhdessä sinun kanssasi käytettävät kankaat ja värit. Juhlamekon koristelussa käytämme erilaisia tekniikoita ja materiaaleja. Kuten maalausta, pitsikankaita, koristenauhoja, strasseja, paljetteja ja puolihelmiä. Koristelusta voimme tehdä ehdotuksen suunnittelun yhteydessä.

Voit myös valita valmiista katalogistamme sinulle soveltuvan juhlamekon. Valita kankaat ja värin laajasta kangaskatalogistamme toteutukseen.  Kangas- ja värivalintojen avulla mallistomme juhlamekosta tulee sinulle yksilöllinen ja ainutlaatuinen.

 Palvelumme on ainutlaatuista ja uniikkia jokaisen juhlamekon valmistuksessa.

Ole yhteydessä! Suunnitellaan yhdessä sinulle upea juhla-asu.