Esiintymisasujen suunnittelu ja ompelu

Yksilöllisten ja ainutlaatuisten esiintymisasujen suunnittelu ja ompelu

Esiintymisasujen luominen muistuttaa taidetta. Puvun valmistuksessa käytämme erilaisia tekniikoita ja materiaaleja. Pukuja voidaan valmistaa esimerkiksi lycrasta, pitsistä, verkko- ja sifonkikankaista. Koristemaalauksista ja niiden suunnittelusta esiintymisasuihin vastaa taiteellinen suunnittelijamme. Applikointeja pukuihin teemme laajalla tasoskaalalla. Palvelumme on ainutlaatuista ja uniikkia jokaisen esiintymisasun valmistuksessa.

Puvun luonnoksen suunnitteluvaiheessa tutustumme esityksen musiikkiin, valmentajien ja koreografien sekä esiintyjän toiveisiin. Esiintymisasun tulee istua täydellisesti kantajansa päällä. Tämä mahdollistaa häiriöttömän esiintymisen ja lisää esiintyjän itseluottamusta esiintymiseen.  Puvun tulee kertoa esiintyjänsä tarinaa ja tähän me tuomme oman osaamisemme.

Valmistamme kaikki esiintymisasut käsityönä Suomessa ja jokainen asu tehdään yksilöllisesti kantajalleen.

Esiintymisasujen hinnoittelu

Puvun hinta alk. 37 €. Hintaan sisältyy: yksivärisen, hihattoman peruspuvun ompelu. Tilauslomakkeellamme voit tehdä myös tarjouspyynnön tarkemmasta hinta-arviosta.

Mallisto

  • Suunnittelutyö (piirrosmalli) hinta alk. 30 €.
  • Ompelu henkilökohtaisien mittojen mukaan alk. 25 €
  • Hihojen sormilenkit sekä lahkeiden kantapääaukot (mallista riippuen) alk. 25 €
  • Helman leikkaus 14 €/kerros
  • Helman lisäkerrokset 14 €
  • Kilpailupuvun Kiinnitys (vetoketju(nepparit) 25 €
  • Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Esiintymisasussa käytettävät kankaat ja koristemaalaukset sekä muut koristeet kuten strassit ja paljetit sekä niiden vaatima työ (suunnittelu, liimaus tai isojen strassien/koristeiden ompelu) sovitaan ja laskutetaan erikseen.

Esiintymisasun applikointi, koristemaalaukset riippuvat mallin monimutkaisuudesta sekä tehtävän työn määrästä. Lisätiedot tilauksen tekemiseen löydät katsomalla tilausprosessimme ja tilauslomakkeemme.

Toimitusaikataulumme

Esiintymisasun ompelutyö on 2-7 viikkoa tilausjonosta ja esiintymisasun työmäärästä riippuen. Varmista oma tilauksesi hyvissä ajoin. Heinäkuu – maaliskuu ovat tilauksien osalta kiireisimmät. Tee siis tilaus ajoissa tilauskalenteriimme. Tällä varmistetaan esiintymisasun valmistuminen oikeaan aikaan.

Ole yhteydessä! Suunnitellaan yhdessä sinulle sopiva esiintymisasu.