Meidän vuotemme 2021

Antoisa vuosi 2021 on tullut päätökseen. Nyt on aika muistella vuotta ja kiittää meidän ihania asiakkaitamme, korvaamattomia tukijoukkoja ja meidän taitavia työntekijöitä. Tämä vuosi on ollut meille erityinen ja merkityksellinen!  

Vuoteemme mahtui paljon unohtumattomia hetkiä ja uusia saavutuksia. Vuoden aikana kerkesimme teettää lähes 400 pukua taitaville urheilijoille sekä innokkaille harrastajille. Kilpailupukujen määrä lähes tuplaantui verrattuna vuoteen 2020, silloin koronaviruspandemia vaikutti suuresti meidän yrityksemme toimintaan. Pitkäjänteisen kehitystyön tuloksena vuodesta 2021 tuli meille erityisen onnistunut.

Iso kiitos asiakkaille inspiroivista tilauksista ja ennen kaikkea luottamuksesta! Pääsemme luomaan ainutlaatuisia ja erityisiä pukuja teidän ansiostanne. Erityiskiitos kuuluu meidän vakioasiakkaillemme, joiden kanssa yhteistyö jatkuu vuodesta toiseen! Kiitos Tanssi- ja voimistelu seura Illusion, Peurunka Skating Academy ja Jyväskylän naisvoimistelijat! Olette meille tärkeitä!

Vuonna 2021 pukujamme näkyi taitoluistelun ja joukkuevoimistelun tähtihetkissä. Urheilijat ovat saavuttaneet suurta menestystä puvuissamme. On suuri kunnia päästä pukujen kautta osaksi urheilusuoritusta. Luistelu- sekä voimisteluohjelmat ovat ikään kuin taideteoksia!

Valtter Virtanen voitti kuudennen kerran miesten taitoluistelun SM-kilpailut. Iso kiitos luottamuksesta ja vuosia jatkuneesta yhteistyöstä!

Helsingin jäähallin valtasivat joukkuevoimistelun maailmanmestaruuskilpailut, joissa joukkueet Ovo team ja Ovo junior team taistelivat kärkisijoituksista. Tiukassa kilpailussa Ovo junor team saavutti MM-pronssia. Tämä upean saavutuksen seurauksena ensimmäistä kertaa Gratsia / Aistagin puvut nähtiin joukkuevoimistelun maailmanmestaruuskilpailujen mitallipallilla.

Tänä vuonna pääsimme työskentelemään myös naisten taitoluistelussa Olympiatasoisten urheilijoiden, valmentajien ja koreografien kanssa, kun lähetimme kilpailupukuja Belgiaan ja Saksaan. Ensimmäistä kertaa pukumme näky naisten taitoluistelun Grand Prix kilpailuissa, kun ihastuttava Loena Hendrickx puki päälleen Gratsia / Aistargin puvut. Saksassa meidän kilpailupuvuissamme luisteli taidokas Nikita Starostin, joka sijoittui Saksan mestaruuskilpailuissa kolmanneksi! Iso kiitos yhteistyöstä ja kovasti tsemppiä tulevaan kauteen!

Vuonna 2021 työntekijöillämme oli ympärivuoden kova työurakka. Siitä huolimatta onnistumme ylläpitämään inspiroivan ilmapiirin ja luomaan ainutlaatuisia kilpailupukuja! Suuntaamme katseet kohti tulevaa vuotta 2022, jolloin on luvassa mielenkiintoisia projekteja ja paljon kehitystyötä.