Aistarg Strassit

Gratsia on uudistunut! Olemme nyt AISTARG

Nyt on muutosten aika! Gratsian tarina alkoi vuonna 2013 kun perustimme yrityksen ja aloimme tehdä joukkueille pukuja. Esiintymispukujen suunnittelu ja tekeminen on innostanut meitä kaikki nämä vuodet. Matka on johtanut meitä eteenpäin, olemme kehittäneet valtavasti ammattitaitoamme vuosien varrella. Olemme myös kasvaneet liiketoiminnan osalta ja nyt on uusien tuulien aika. Haluamme laajentaa osaamistamme ja tuoda uuden Aistarg Crystal strassimalliston markkinoille palvelemaan asiakastarpeita sekä siirtää vahvan ammattitaitomme esiintymispukujen lisäksi juhla-asujen suunnitteluun ja tuotantoon.

Uudistimme nimemme! Uusi nimemme on nyt AISTARG. Uudistimme myös nettisivumme ja verkkokauppamme, voit tutustua uusiin sivuihimme tästä linkistä.  Uudistuksen avulla pystymme palvelemaan asiakkaitamme huomattavasti paremmin. Lähtökohtana sivustolle oli tuotteiden ja erilaisten vaihtoehtojen helppo löydettävyys. Lähdimme rakentamaan uusia nettisivujamme ja verkkokauppaamme miettien asiakkaiden tarpeita sekä helpottaaksemme tuotteiden löydettävyyttä. Toivomme onnistuneemme tässä.

Ammattitaitomme suunnittelun ja valmistuksen osalta on edelleen uniikkia jokaisen esiintymispuvun osalta. Emme halua tinkiä korkeatasoisesta laadustamme. Siksi kehitämme koko ajan erilaisia tekniikoita ja kokeilemme niiden toimivuutta. Jokaisen puvun on oltava mukava urheilijan päällä. Sen on oltava ”kuin toinen iho” istuvuudeltaan. Häiritseviä saumoja tai ryppyjä ei saa olla. Puvun tulee tukea urheilijan suoritusta. Oma tavoitteemme on korkealla, haluamme tehdä Suomen laadukkaimpia esiintymispukuja ja juhla-asuja. Emme halua tinkiä laadusta missään tilanteessa.

Siirrämme tämän ammattitaitomme ja osaamisemme nyt myös juhla-asujen tekemiseen. Suunnittelemme ja valmistamme erilaisia ja ainutlaatuisia juhla-asuja. Käytämme valmistuksessa laadukkaita materiaaleja. Suunnittelun ja toteutuksen kautta pystymme korostamaan kantajan parhaita puolia. Juhla-asumme tarkoitus on antaa jokaiselle kantajalleen tunne miellyttävästä, viimeistellystä ja kauniista juhlatilanteesta. Juhla-asun tehtävä on tuoda hänet esille ja juhlien keskipisteeksi. Meille tämä on innostavaa ja motivoivaa kun voimme kehittää koko ajan tekemistämme.

Rakensimme myös uuden upean Aistarg Crystal strassimallistomme. Se on omaa maahantuontiamme. Halusimme löytää järkevän hintaisen strassimalliston asiakkaillemme. Käytämme strasseja omassa tuotannossamme, mutta niitä voi kuka tahansa ostaa meiltä olemassa olevien asujen ja pukujen koristeluun. Verkkokaupastamme löytyy laaja valikoima erilaisia strasseja. Uudistuneesta verkkokaupastamme löydät myös valmiita esiintymisasuja sekä esiintymis- ja juhlatarvikkeita sekä treeniasuja. Klikkaa itsesi verkkosivuillemme ja tutustu meihin.

Kerro sinä tarinasi meille, ja anna meidän suunnitella sinulle sopiva asu!