Loading...

Luistelupuku Viktoria

370,00 

Tyylikäs kilpailupuku Viktoria on koossa 160-XS. Puku on yksittäiskappale ja on valmistettu Suomessa laadukkaista italialaisista materiaaleista.

Varasto loppu

Loading...

Kuvaus

Luistelupuku Viktoria on koossa 160cm-XS

Luistelupuku Viktoria on tyylikäs mekkomainen puku. Tummanvihreä puku on harmoninen kokonaisuus.

Kilpailupuvun etuosa on vahvasti rypytetty diagonaalisesti toisesta olkapäästä puvun sivuosaan. Rypytys on toteutettu kevyestä lycrakankaasta. Kokonaisuutta tasapainottaa toisella puolella oleva lycrakangas, jossa on vihreitä Emerald-strasseja. Rypytyksen päällä on sekä pieniä että isoja Jet Hematite -strasseja. Dekolteen leveä V-linja sopii täydellisesti kokonaisuuteen.

Puvun yläosan ja helman erottaa vyötäröllä oleva yksityiskohta, joka on toteutettu mustasta glitterkankaasta. Musta sävy vyötäröllä jatkuu toisella mustalla helman kerroksella.

Helmassa on kaksi kerrosta: vihreä kevytlycrakerros ja musta kerros verkkokankaasta. Ensimmäinen kerros on kevyesti rypytetty sivulta.

Kilpailupuvun selkäosa on avoin, ohutta ihonväristä verkkokangasta, joka sulautuu kauniisti ihoon. Alaselässä on kauniit vihreät ristikko-yksityiskohdat, joita koristavat Emerald-strassit.

Kilpailupuvussa on noin 1500 strassia (räätälöity Aistarg-plus -paketti).

Kisapuvussa on käytetty korkeatasoisia italialaisia kankaita ja materiaaleja. Kyseinen kilpailupuku on yksittäiskappale, joka on valmistettu Suomessa Aistargin ateljeessa. Luistelupuvun suunnittelijana toimi Natalia Komar. Luistelupuku on valmistettu Suomessa. Kilpailupuku on yksitäiskappaleena.

Kilpailupuvun sävyt voivat hieman erota todellisesta.

Kilpailupuvun tarkemmat koot:
Luistelupuku Viktoria, koko 160-XS
Rinnanympäryys: 72-74
Vyötärönympäryys: 60-64
Lantionympäryys: 78-82
Kädenpituus: hihaton
Haarukka:134-138