Loading...

Luistelupuku Serena

299,00 

Luistelupuku Serena on koossa 160-XS. Puku on toteutettu yksittäiskappaleena Suomessa huippulaatuisista italialaisista kankaista.

1 varastossa

Loading...

Kuvaus

Lusitelupuku Serena on koossa 160-XS

Luistelupuku Serena on kaunis sininen kokonaisuus. Puvussa on käytetty tummempaa sinistä ja vaaleampaa sinistä sävyä, jotka luovat kontrasteja kokonaisuuteen.

Kilpailupuvun kruunaa upea 3D-yksityiskohta, joka on neliosainen ja epäsymmetrinen, sijoittuen puvun toiselle puolelle edestä taakse.

Helmassa on kaksi kerrosta: tummempi sininen ja vaaleampi sininen. Samanlainen kontrasti näkyy helmassa, joka on tehty kevyestä verkkokankaasta ja liikkuu kauniisti luistelun aikana.

Kilpailupuvun hihat on toteutettu verkkokankaasta, ja sormilenkin avulla hiha pysyy paikoillaan eikä liiku luistelun aikana. Sormilenkin kanssa voi käyttää myös hanskoja.

Kilpailupuvussa on käytetty noin 1500 kappaletta strasseja (räätälöity Aistarg Plus -paketti). Strasseja on käytössä Crystal, Capri Blue ja Crystal AB.

Kisapuvussa on käytetty korkeatasoisia italialaisia kankaita ja materiaaleja. Kyseinen kilpailupuku on yksittäiskappale, joka on valmistettu Suomessa Aistargin ateljeessa. Luistelupuvun suunnittelijana toimi Natalia Komar. Luistelupuku on valmistettu Suomessa. Kilpailupuku on yksitäiskappaleena.

Kilpailupuvun sävyt voivat hieman erota todellisesta.

Luistelupuvun tarkemmat mitat:
Kisapuku Serena
koko 160-XS
Rinnanympäryys: 74-76
Vyötärönympäryys: 60-64
Lantionympäryys:78-82
Kädenpituus: 57
Haarukka: 130-134