Loading...

Luistelupuku Rosalina

208,00 

Luistelupuku Rosaline on koossa XS-S. Puku on toteutettu yksittäiskappaleena Suomessa huippulaatuisista italialaisista kankaista.

1 varastossa

Loading...

Kuvaus

Luistelupuku Rosalina on koossa XS-S.

Upea luistelupuku Rosalina on fuksian värinen. Yksinkertaisen kauniissa puvussa on mielenkiintoiset etu- ja takaosan leikkaukset. Edessä sydämenmuotoinen leikkaus täydentää kaunista yksinkertaisuutta. Selkäosassa on syvä V-linjainen leikkaus, jonka päällä on kauniita fuksian värisiä yksityiskohtia ihonvärisellä verkkokankaalla. Takana on kiinnitys hakasella, joka on laadukas ja sopii urheilusuoritukseen.

Kilpailupuvussa on yksikerroksinen epäsymmetrinen helma, jossa on kulma takana. Helma on toteutettu verkkokankaasta, joka on hieman läpikuultava ja sopii kauniisti lycra-kankaaseen. Pienissä liikkuvissa hihoissa on käytetty myös verkkokangasta.

Kilpailupuvussa on käytetty Crystal AB- ja Fuchsia-strasseja. Strasseja on yhteensä noin 750 kappaletta (räätälöity Aistarg Light -paketti).

Kisapuvussa on käytetty korkeatasoisia italialaisia kankaita ja materiaaleja. Kyseinen kilpailupuku on yksittäiskappale, joka on valmistettu Suomessa Aistargin ateljeessa. Luistelupuvun suunnittelijana toimi Natalia Komar. Luistelupuku on valmistettu Suomessa. Kilpailupuku on yksitäiskappaleena.

Kilpailupuvun sävyt voivat hieman erota todellisesta.

Luistelupuvun tarkemmat mitat:
Kisapuku Rosalina
Koko XS-S
Rinnanympärys: 78-80
Vyötärönympäryys: 64-70
Lantionympäryys:83-89
Kädenpituus: lyhyt
Haarukka: 135-140