Loading...

Luistelupuku Miriam

443,00 

Luistelupuku Miriam on koossa XS-S. Kilpailupuku on toteutettu yksittäiskappaleena Suomessa laadukkaista italialaisista kankaista ja materiaaleista.

Varasto loppu

Loading...

Kuvaus

Luistelupuku Miriam on koossa XS-S.

Luistelupuku Miriam on kaunis abstrakti kokonaisuus, jossa on upeaa maalausta koko puvussa. Abstraktin ilmeen lisäksi kilpailupuvussa on pelattu kontrasteilla.

Kilpailupuvun etuosa on maalattu useilla eri sävyillä liukuväri-efektillä. Maalauksessa on käytetty ruiskumaalaustekniikkaa, ja siinä on violettia, pinkkiä ja mustaa sävyä. Lisäksi toinen hiha on maalattu alareunasta tummanvioletiksi.

Hihoissa näkyy mielenkiintoinen kontrasti: toinen hiha on kirkkaan pinkistä verkosta ja toinen mustasta verkkokankaasta. Samanlainen kontrasti näkyy kilpailupuvun body-osassa. Toisessa kyljessä on käytetty hieman läpikuultavaa mustaa verkkokangasta, kun taas toinen kylki on pinkin lycran peitossa.

Kilpailupuvun helma on kaksikerroksinen ja alareuna on leikattu rikotuksi. Maalaus jatkuu helmaan saakka. Helma on tehty pinkistä verkkokankaasta, mikä tekee siitä kevyen ja liikkuvan.

Kilpailupuvussa on käytetty noin 1500 kappaletta strasseja. Strassit ovat useita eri sävyisiä, kuten Jet, Crystal AB ja Neon Pink.

Kisapuvussa on käytetty korkeatasoisia italialaisia kankaita ja materiaaleja. Kyseinen kilpailupuku on yksittäiskappale, joka on valmistettu Suomessa Aistargin ateljeessa. Luistelupuvun suunnittelijana toimi Natalia Komar. Luistelupuku on valmistettu Suomessa. Kilpailupuku on yksitäiskappaleena.

Kilpailupuvun sävyt voivat hieman erota todellisesta.

Luistelupuvun tarkemmat mitat:
Kisapuku Miriam, koko XS-S
Rinnanympäryys: 77-80
Vyötärönympäryys: 64- 70
Lantionympäryys: 83-89
Kädenpituus: 58
Haarukka: 135-140