Loading...

Luistelupuku Margarita

336,00 

Luistelupuku Margarita on koossa 160-XS. Kilpailupuku on toteutettu yksittäiskappaleena Suomesssa italialaisista huippulaatuisista kankaista.

1 varastossa

Loading...

Kuvaus

Lusitelupuku Margarita on koossa 160-XS.

Yksinkertaisen kaunis kilpailupuku Margarita on pohjaltaan musta kisapuku, jossa on kevyt liukuvärjätty helma.

Kilpailupuvun naisellinen etuosan leikkaus tekee puvusta mekkotyylisen ja elegantin. Kilpailupuvun takaosa on avoin ja kiinnittyy hakasilla, jotka sopivat hyvin urheilusuoritukseen. Urheilumukavuuden varmistamiseksi kilpailupuvussa on kupit.

Helma on yksikerroksinen verkkohelma. Hieman läpikuultava helma tekee puvusta elegantin ja kevyen. Helma liikkuu kauniisti liikkeessä ja urheilusuorituksen aikana. Beigerosan värinen helman alareuna kruunaa kilpailupuvun merkittävällä tavalla.

Kilpailupuvussa on verkkohihat. Sormilenkin avulla hiha pysyy paikoillaan eikä liiku luistelun aikana. Sormilenkin kanssa voi käyttää myös hanskoja.

Puvussa on noin 1500 kappaletta strasseja. Puvun mustissa osissa on käytössä jet hematite -strasseja ja ihonvärisessä verkkokankaassa Crystal AB -strasseja.
Kisapuvussa on käytetty korkeatasoisia italialaisia kankaita ja materiaaleja.

Kyseinen kilpailupuku on yksittäiskappale, joka on valmistettu Aistargin ateljeessa. Luistelupuvun suunnittelijana toimi Natalia Komar. Luistelupuku on valmistettu Suomessa. Kilpailupuku on yksitäiskappaleena.

Kilpailupuvun sävyt voivat hieman erota todellisesta.

Luistelupuvun tarkemmat koot:
Kisapuku Margarita, koko 160-XS
Rinnanympäryys: 74-76
Vyötärönympäryys: 60-64
Lantionympäryys:78-82
Kädenpituus: 58
Haarukka:132-136