Loading...

Luistelupuku Lucia

429,00 

Luistelupuku Lucia on koossa S-M. Kilpailupuku on valmistettu yksittäiskappaleena Suomessa huippulaatuisista italialaisista materiaaleista.

1 varastossa

Loading...

Kuvaus

Luistelupuku Lucia on koossa S-M

Kilpailupuku Lucia on vahvasti maalattu kokonaisuus. Kilpailupuvussa on kaunis vaaleansinisestä tummansiniseen ulottuva maalaus. Maalaus on toteutettu ruiskumaalaustekniikalla, jossa värit liukuvat kauniisti ja teknisesti vaativasti aaltoillen.

Tummansininen helma on toteutettu verkkokankaasta. Hieman epäsymmetrinen vino helma on hyvin kevyt ja liikkuu kauniisti liikkeessä. Helmassa on yksi kerros.

Kilpailupuvun selkäosa on mielenkiintoinen ja erilainen. Puvun selässä on paksut ristikot, jotka on koristeltu strasseilla liukuväri-efektillä.

Kilpailupuvun hihat ovat vaaleansinisestä verkkokankaasta, joka on myös liukumaalattu alhaalta tummemmaksi.Sormilenkin avulla hiha pysyy paikoillaan eikä liiku luistelun aikana. Sormilenkin kanssa pystyy käyttämään myös hanskoja.

Kisapuvussa on käytetty korkeatasoisia italialaisia kankaita ja materiaaleja. Kyseinen kilpailupuku on yksittäiskappale, joka on valmistettu Suomessa Aistargin ateljeessa. Luistelupuvun suunnittelijana toimi Natalia Komar. Luistelupuku on valmistettu Suomessa. Kilpailupuku on yksitäiskappaleena.

Kilpailupuvun sävyt voivat hieman erota todellisesta.

Luistelupuvun tarkemmat mitat:
Kisapuku Lucia, koko S-M
Rinnanympäryys: 88-94
Vyötärönympäryys: 70-76
Lantionympäryys: 92-96
Kädenpituus: 59
Haarukka:147-155