Loading...

Luistelupuku Leila

455,00 

Luistelupuku Leila on kokoa 140-150 cm. Kilpailupuku on valmistettu yksittäiskappaleena Suomessa korkealaatuisista italialaisista materiaaleista.

Varasto loppu

Loading...

Kuvaus

LUISTELUPUKU / KILPAILUPUKU LEILA

Luistelupuku Leila on 140–150 cm kokoinen. Kilpailupuvussa on noin 1600 kappaletta strasseja (räätälöity Aistarg Plus -paketti), jotka loistavat kauniisti. Luistelupuku on valmistettu yksittäiskappaleena.

Luistelumekossa on kaksikerroksinen helma, jossa on 2–3-värinen liukuväri. Helman kerroksissa on useita kulmia, jotka antavat helmaan mielenkiintoa. Helman toinen kerros on kauniin vaalean lilan värinen.

Kisapuvun hihoissa on samantyylinen kolmevärinen liukuväri kuin helmassa, jolloin kisapuku yhdistyy kauniiksi kokonaisuudeksi. Hihojen koristelussa on luotu liukuväri efektiä. Hihoissa on sormilenkit, jotka menevät keskisormeen.

Kilpailupuvun etu- ja takaosassa on musta liukuväri, joka luo syvyyttä kokonaisuuteen. Musta maalaus ulottuu verkkokankaalle saakka, luoden leikkaukseen pientä abstraktisuutta. Kilpailupuvun selkäosa on auki, ja kiinnitykset toimivat hakasilla.

Kisapuvussa on käytetty korkeatasoisia italialaisia kankaita ja materiaaleja. Kyseinen kilpailupuku on yksittäiskappale, joka on valmistettu Suomessa Aistargin ateljeessa. Luistelupuvun suunnittelijana toimi Natalia Komar. Luistelupuku on valmistettu Suomessa. Kilpailupuku on yksitäiskappaleena.

Kilpailupuvun sävyt voivat hieman erota todellisesta.

Luistelupuvun tarkemmat mitat:
Kisapuku Leila koko 140-150
Rinnanympäryys: 66-69
Vyötärönympäryys: 56-59
Lantionympäryys: 70-75
Kädenpituus: 55
Haarukka:118-122