Loading...

Luistelupuku Karmen

377,00 

Vahva kilpailupuku Karmen on koossa XS-S. Luistelupuku on toteutettu yksittäiskappaleena Suomessa huippulaatuisista italialaisista materiaaleista.

Loading...

Kuvaus

Luistelupuku Karmen on koossa XS-S

Karmenin kilpailupuku on voimakkaan puna-musta kokonaisuus. Kilpailupuvussa on punaista pohjakangasta, jonka päälle on maalattu mustia yksityiskohtia.

Kaksikerroksinen kulmikas helma on erottuva ja mielenkiintoinen! Helman ensimmäinen kerros on punainen, joka on maalattu mustalla korostaen helman kulmikkuutta. Toinen kerros on musta. Molemmat kerrokset ovat verkkokankaasta.

Liukuvärinen maalaus on puvun etu- ja takaosassa sekä kyljissä, tuoden kisapukuun syvyyttä.

Kisapuvussa on käytetty korkealaatuisia italialaisia kankaita ja materiaaleja. Kyseinen kilpailupuku on yksittäiskappale, joka on valmistettu Suomessa Aistargin ateljeessa. Luistelupuvun suunnittelijana toimi Natalia Komar. Kilpailupuku on valmistettu Suomessa.

Kevyet, mustat hihat verkkokankaasta tuovat pukuun keveyttä ja leikkisyyttä.

Kisapuvussa on käytetty korkeatasoisia italialaisia kankaita ja materiaaleja. Kyseinen kilpailupuku on yksittäiskappale, joka on valmistettu Suomessa Aistargin ateljeessa. Luistelupuvun suunnittelijana toimi Natalia Komar. Luistelupuku on valmistettu Suomessa. Kilpailupuku on yksitäiskappaleena.

Kilpailupuvun sävyt voivat hieman erota todellisesta.

Luistelupuvun tarkemmat mitat:
Kisapuku Karmen, koko XS-S
Rinnanympäryys: 79-81
Vyötärönympäryys: 65-71
Lantionympäryys: 84-88
Kädenpituus: lyhyt
Haarukka:136-141