Loading...

Luistelupuku Janni

312,00 

Luistelupuku Janni on koossa S-M. Kilpailupuku on valmistettu yksittäiskappaleena Suomessa huippulaatuisista italialaisista materiaaleista.

1 varastossa

Loading...

Kuvaus

Luistelupuku Janni on koossa S-M.

Kilpailupuku Janni on vahvan violetin sävyinen. Yläosan leikkaus on kauniisti pienesti sydämen muotoinen, mikä tekee puvusta naisellisen. Kilpailupuvun kruunaa upea pitsikangas, jota on käytetty hihoissa, kyljissä ja takaosassa. Kilpailupuvussa on takana vetoketjukiinnitys.

Helma on toteutettu verkkokankaasta hieman epäsymmetrisenä, ja siinä on pieni kulma sivulla.

Kilpailupuvussa on käytetty noin 1500 strassia (räätälöity Aistarg Plus -paketti). Kilpailupuvussa on käytetty erikokoisia Crystal AB -strasseja sekä pieniä (ss16-20) Amethyst-strasseja.

Sormilenkin avulla hiha pysyy paikoillaan eikä liiku luistelun aikana. Sormilenkin kanssa pystyy käyttämään myös hanskoja.

Kisapuvussa on käytetty korkeatasoisia italialaisia kankaita ja materiaaleja. Kyseinen kilpailupuku on yksittäiskappale, joka on valmistettu Suomessa Aistargin ateljeessa. Luistelupuvun suunnittelijana toimi Natalia Komar. Luistelupuku on valmistettu Suomessa. Kilpailupuku on yksitäiskappaleena.

Kilpailupuvun sävyt voivat hieman erota todellisesta.

Tarkemmat Luistelupuvun mitat:
Kisapuku Janni koko S
Rinnanympäryys: 88-92
Vyötärönympäryys: 70-76
Lantionympäryys:92-96
Kädenpituus: 60
Haarukka:150-158