Loading...

Luistelupuku Ingrid

200,00 

Luistelupuku Ingrid on kokoa 150-160 cm. Elegantti kilpailupuku on valmistettu yksittäiskappaleena Suomessa huippulaatuisista italialaisista kankaista.

1 varastossa

Loading...

Kuvaus

LUISTELUPUKU / KILPAILUPUKU INDRID

Luistelupuku Ingrid on 150–160 cm kokoinen. Kilpailupuvussa on noin 800 kappaletta strasseja (räätälöity Aistarg Light -paketti), jotka loistavat kauniisti. Luistelupuku on valmistettu yksittäiskappaleena. Kilpailupuvussa on käytetty korkealaatuisia italialaisia kankaita ja materiaaleja.

Luistelumekko on kaunis elegantti mekko, jossa on mielenkiintoinen yläosan leikkaus. Etuosassa on V-mallinen leikkaus edessä.

Hihoissa on käytetty yhdessä verkkokangasta ja lycraa. Helmassa on mielenkiintoa tuova kulma takana sekä kaksi halkiota edessä.

Koristelussa olemme käyttäneet Jet Hematite strasseja tuomaan mustaa loistetta ja kimalletta. Luoden kisapukuun eleganttisuutta. Kilpailupuvussa on yhteensä noin 750 strassia (räätälöity Aistarg Light -paketti).

Kisapuvussa on käytetty korkeatasoisia italialaisia kankaita ja materiaaleja. Kyseinen kilpailupuku on yksittäiskappale, joka on valmistettu Suomessa Aistargin ateljeessa. Luistelupuvun suunnittelijana toimi Natalia Komar. Luistelupuku on valmistettu Suomessa. Kilpailupuku on yksitäiskappaleena.

Luistelupuvun värit voivat olla hieman erilaiset kuin kuvassa.

Luistelupuvun tarkemmat koot:
Kisapuku nimi Ingrid, koko 150-160
Rinnanympäryys: 69-73
Vyötärönympäryys: 58-62
Lantionympäryys: 74-78
Kädenpituus: 56
Haarukka:122-125