Loading...

Luistelupuku Fuchsia

313,00 

Kilpailupuku Fuchsia on koossa XS-S. Fuchsia on mielenkiintoinen konrastinen kilpailupuku, joka on valmistettu Suomessa italialaisita huippulaatuisista materiaaleista.

1 varastossa

Loading...

Kuvaus

Luistelupuku Fuchsian koko on XS-S.

Luistelupuku Fuchsiassa on käytetty innovatiivisella tavalla kontrasteja. Räikeän pinkillä lycrakankaalla on tummansinistä pitsiä yksityiskohtina koristeellisesti. Sävyt täydentävät toisiaan kauniisti luoden mielenkiintoisen kokonaisuuden!

Etuosan V-linjaista leikkausta koristelee pitsikangas. Leikkauksessa on käytetty ihonväristä verkkokangasta. Myös vyötäröllä olevat pitsiyksityiskohdat korostavat vyötäröä. Näin malli sopii luistelijalle kuin luistelijalle!

Kilpailupuvussa on yksikerroksinen verkkokankaasta toteutettu helma. Tasainen kevyt helma liikkuu kauniisti liikkeessä.

Hihat on toteutettu verkkokankaasta kevyesti rypytettyinä. Kevyet hihat tekevät kilpailupuvusta leikkisän.

Kilpailupuvussa on käytetty Crystal AB – ja Montana -strasseja. Kisapuvussa on noin 1500 kpl strasseja (räätälöity Aistarg Plus -paketti).

Kisapuvussa on käytetty korkeatasoisia italialaisia kankaita ja materiaaleja. Kyseinen kilpailupuku on yksittäiskappale, joka on valmistettu Suomessa Aistargin ateljeessa. Luistelupuvun suunnittelijana toimi Natalia Komar. Luistelupuku on valmistettu Suomessa. Kilpailupuku on yksitäiskappaleena.

Kilpailupuvun sävyt voivat hieman erota todellisesta.

Luistelupuvun tarkemmat koot:
Kisapuku Fuchsia, koko XS-S
Rinnanympäryys: 78-80
Vyötärönympäryys: 64-70
Lantionympäryys: 83-89
Kädenpituus: lyhyt
Haarukka:138-144