Loading...

Luistelupuku Eleni

275,00 

Luistelupuku Eleni on koossa 150-160cm. Kilpailupuku on toteutettu Suomessa yksittäiskappaleena italialaisista huippulaadukkaista kankaista.

1 varastossa

Loading...

Kuvaus

Luistelupuku Eleni on koossa 150-160 cm.

Kilpailupuvussa on kauniit, pehmeät sävyt, ja siinä on käytetty useita erilaisia materiaaleja.

Puvun helmassa on kaksikerroksinen kevyt lycra-helma. Ensimmäinen kerros on valkoinen ja toinen vaaleansininen. Vaaleansininen kerros täydentää kauniisti etuosan kangasta.

Kilpailupuvun etu- ja takaosassa on käytetty hopeaglitter-kangasta, joka on laitettu vaaleansinisen verkkokankaan alle. Näin koko puku loistaa kevyesti jäisellä glitterillä.

Luistelupuvun body-osassa oleva verkkokangas on rypytetty epäsymmetrisesti diagonaalisesti. Kevyttä korostusmaalausta on käytetty varjojen avulla. Etuosan toisella olkapäällä on hopeaglitter-kangasta ilman verkkoa. Koristeena on crystal-strasseja.

Hihoissa on käytetty valkoista ja sinistä verkkokangasta. Hihojen sormilenkin avulla hiha pysyy paikoillaan eikä liiku luistelun aikana. Sormilenkin kanssa pystyy käyttämään myös hanskoja.

Ihonvärinen verkko keventää pukua etu- ja takaosasta.

Koristelussa on käytetty Crystal-, Aquamarine- ja Capri Blue -strasseja. Yhteensä luistelupuvussa on noin 1500 strassia (räätälöity Aistarg Plus -paketti).

Kisapuvussa on käytetty korkeatasoisia italialaisia kankaita ja materiaaleja. Kyseinen kilpailupuku on yksittäiskappale, joka on valmistettu Suomessa Aistargin ateljeessa. Luistelupuvun suunnittelijana toimi Natalia Komar. Luistelupuku on valmistettu Suomessa. Kilpailupuku on yksitäiskappaleena.

Kilpailupuvun sävyt voivat hieman erota todellisesta.

Luistelupuvun tarkemman mitat:
Kisapuku Eleni, koko 150-160
Rinnanympäryys: 69-73
Vyötärönympäryys: 58-62
Lantionympäryys: 74-78
Kädenpituus: 56
Haarukka: 126-129