Loading...

Luistelupuku Alessia

311,40 

Suomessa valmistettu luistelupuku, yksittäiskappaleena. Kankaat italialaisia. Kisapuku koossa 140-150cm.

1 varastossa

Loading...

Kuvaus

Luistelupuku Alessia on koossa 140-150cm

Luistelumekossa on käytetty kaunista ja pehmeää vihreää sävyä. Kangas tekee kokonaisuudesta kevyen ja hennon.

Kilpailupuvun etuosaa koristaa kaunis kukka-applikointi, joka on toteutettu mielenkiintoisella tekniikalla. Kukkasta on ommeltu ainoastaan ääriviivat kilpailupukuun. Kyseinen kukka on korostettu keltaisella kirkkaalla neonmaalilla. Yksityiskohta sulautuu hyvin kokonaisuuteen ja tuo kisapukuun mielenkiintoa. Avoin ja pienesti sydämenmallinen yläosan leikkaus tuo kilpailupukuun eleganttisuutta!

Kilpailupuvussa on kaksikerroksinen helma, jossa on kulma edessä ja takana. Kulmat pidentävät visuaalisesti luistelijoita. Lisäksi helmassa on upea vihreä koristelumaalaus vihreästä väristä valkoiseen. Helma on hieman läpinäkyvä, mikä tuo pukuun keveyttä.

Kilpailupuvussa on käytössä Crystal AB ja Light Green -strassit.

Kilpailupuvussa on 750kpl strasseja (Aistarg Light -paketti). Kisapuvussa on käytetty korkeatasoisia italialaisia kankaita ja materiaaleja.

Kisapuvussa on käytetty korkeatasoisia italialaisia kankaita ja materiaaleja. Kyseinen kilpailupuku on yksittäiskappale, joka on valmistettu Suomessa Aistargin ateljeessa. Luistelupuvun suunnittelijana toimi Natalia Komar. Luistelupuku on valmistettu Suomessa. Kilpailupuku on yksitäiskappaleena.

Kisapuvun nimi Alessia koko 140-150
Rinnanympäryys: 66-69
Vyötärönympäryys: 56-59
Lantionympäryys: 70-75
Kädenpituus: lyhyt
Haarukka: 120-124