Loading...

Luistelupuku Aalto

368,00 

Suomessa valmistettu kilpailupuku, yksittäiskappaleena koossa 160-XS. Strasseja noin 1500kpl.

1 varastossa

Loading...

Kuvaus

Luistelupuku Aalto on koossa 160-XS

Luistelumekko on tummansininen harmonisella vaaleansinisellä ja valkoisella yläosalla.

Kilpailupuvun etu- ja takaosa on toteutettu useilla eri tekniikoilla. Kilpailupuvussa on kaunis maalaus, joka on monivärinen ja aaltomainen. Tämän lisäksi kilpailupuvussa on 3D-kukkakuvioita koristeellisesti aseteltu etuosaan. Kukat ovat toteutettu verkkokankaasta ja koristeltu isoilla strasseilla. Kauniit kukat ja maalaus tekevät kisapuvun etuosasta ainutlaatuisen!

Kilpailupuvussa on kaksikerroksinen, tasainen helma. Helma on toteutettu tummansinisestä kevyestä verkkokankaasta. Lisäksi verkkoa on käytetty kilpailupuvun hihoissa. Valkoinen hiha keventää ja tekee puvusta raikkaan. Valkoinen hiha on hieman läpinäkyvä.

Kilpailupuvussa on noin 1500 kappaletta strasseja (Aistarg Plus -paketti). Kisapuvussa on käytetty korkeatasoisia italialaisia kankaita ja materiaaleja.

Kisapuvussa on käytetty korkeatasoisia italialaisia kankaita ja materiaaleja. Kyseinen kilpailupuku on yksittäiskappale, joka on valmistettu Suomessa Aistargin ateljeessa. Luistelupuvun suunnittelijana toimi Natalia Komar. Luistelupuku on valmistettu Suomessa. Kilpailupuku on yksitäiskappaleena.

Kuvan sävyt saattavat hieman erota todellisista kisapuvun sävyistä.

Luistelupuvun tarkemmat mitat:
Kisapuvun nimi Aalto, koko 160-XS
Rinnanympäryys: 74-76
Vyötärönympäryys: 60-64
Lantionympäryys: 78-82
Kädenpituus: 57
Haarukka:132-136